Maatwerk


Onze klantgerichte manier van werken maakt het mogelijk uw kozijnen, ramen en schuifpuien in iedere gewenste houtsoort, model en maat te leveren.

De meest gebruikte houtsoort in onze fabriek is meranti, maar vanzelfsprekend kunnen wij uw werk ook in andere houtsoorten leveren zoals bijv. merbau, mahonie, red cedar, oregon pine of robinia.
Op verzoek kan er gebruik gemaakt worden van hout met het keurmerk Keurhout, FSC of MTCC. D.m.v. een van deze keurmerken wordt de garantie gegeven dat het gebruikte hout afkomstig is vanuit verantwoord bosbeheer.

Semi-standaard werk


Voor nieuwbouw leveren wij seriematig kozijnen voor meerdere woningen binnen een project alswel voor een enkele te bouwen woning. Stelkozijnen, binnen- en buitenkozijnen: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Restauratie & Maatwerk


Renovatie of restauratiewerkzaamheden vragen veelal om afwijkende modellen, maten en profileringen. Aansluiten op de bestaande situatie is dan van groot belang. Hiermee hebben wij uitgebreide ervaring. Wij adviseren u hierin graag.


KOMO


Door de doorlopende voortgangscontrole t.b.v. het Komo productcertificaat bent u gegarandeerd van een duurzaam en goed afgewerkt product.


Ons werk KOMO gecertificeerd!